Onze vrijwilligers

Bij STOER werken hoogopgeleide vrijwilligers. Zij zijn allemaal door middel van interne cursussen bijgeschoold. Voor de vrijwillige ouderenadviseurs worden er jaarlijks diverse scholingsbijeenkomsten georganiseerd, waar casuïstiekbespreking een belangrijk onderwerp is. Wilt u ook vrijwilliger worden? Lees hier meer!

Benieuwd naar wie onze vrijwilligers zijn? Hieronder vindt u een aantal van onze vertrouwde gezichten. Zij stellen zich graag aan u voor middels een persoonlijk interview.

Willy Reinten

Projecten: Vrijwillige Ouderen Adviseurs, Huisbezoek 70-plus, Opplusproject ‘Mijn Huis Mijn Toekomst’, Pilotproject ‘Mijn Huis Mijn Toekomst’ (voor mensen met lichte dementie)

Bekijk hier het interview met Willy

Simon Oud