De Dag van de Ouderen 1 oktober 2018

“De kunst van het alleen zijn. Bevriend zijn met jezelf en anderen.”

Dit jaar is het onderwerp van de Dag van de Ouderen Rheden/Rozendaal:
“De kunst van het alleen zijn.
Bevriend zijn met jezelf en anderen.”
Dick Kleinlugtenbelt, filosoof en socioloog, schreef diverse boeken over Levenskunst en hij zal de ochtendlezing houden en nader ingaan op vragen als: Hoe worden we prettig oud? Hoe gaan we om met het alleen zijn?

Deze dag wordt dit jaar gehouden op
maandag 1 oktober in zalencentrum Ons Huis,
Meester B. Van Leeuwenplein 7, in Rheden.
Om 10.00 uur is de zaal open en is er koffie/thee.
We beginnen om 10.30 uur.

De dag wordt geopend door mevrouw Gea Hofstede, wethouder van de gemeente Rheden. Dit jaar zal het comité Dag van de ouderen de bijeenkomst besluiten met een gratis lunch, waarbij ook de burgemeester, de heer Carol van Eert aanwezig zal zijn.
Deze dag is bedoeld voor senioren vanaf 55 jaar en wordt u aangeboden door de gemeenten Rheden en Rozendaal en uitgevoerd door Stichting STOER. Het belooft weer een interessante ontmoetingsdag te worden.
Voor meer informatie: mevr. H. Boersma van Stichting Stoer, tel. 026-3611975 (ma. t/m do. tijdens kantooruren).

Klik op de afbeelding om het affiche op A4-formaat te downloaden

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina, of bellen met mevrouw Hilda Boersma, coördinator van stichting STOER, via 026-3611975